Overslaan en naar de inhoud gaan

Gilbert hoopt topfit te zijn voor Amstel Gold Race

Geplaatst opzondag 3 april 2016 - 17:32

Philippe Gilbert hoopt op tijd topfit te zijn voor de Amstel Gold Race.

De oud-wereldkampioen koos zaterdag voor de Volta Limburg Classic om zich voor te bereiden op de Nederlandse klassieker. "Om de Amstel te winnen moet je top zijn. Dat ben ik nu nog niet", zegt Gilbert.

Schoonouders
De drievoudig winnaar van de Amstel Gold Race voelt zich thuis in de Limburgse heuvels. Aan de start van de Volta Limburg Classic zocht hij meteen zijn schoonouders op. Schoonmoeder Andrea groeide op vlakbij de start aan de Diepstraat in Eijsden. "Bijzonder om hier te koersen."

Ziek
Gilbert was ziek, dat verstoort zijn voorbereiding op het voorjaar. De Belg traint hard om de Gold Race voor de vierde keer te winnen. "Misschien ben ik top, misschien haal ik het net niet."

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen