Overslaan en naar de inhoud gaan

Gigi Love beste dragqueen van Limburg

Geplaatst opmaandag 22 juli 2019 - 10:43

Stanley Schatzinger, oftewel Gigi Love, is uitgeroepen tot beste dragqueen van Limburg.

De dragqueen uit Kerkrade won afgelopen zaterdag de titel Queen of the South. De verkiezing vond plaats in café Rosé in Maastricht en is een initiatief van COC-Limburg.

Mooist gekleed
Van de vijf kandidaten was Gigi Love het mooist gekleed én daarbij zong ze het beste van alle deelnemers. Ze is heel blij met de overwinning, al kwam het wel als een verrassing. Stanley Schatzinger is pas sinds anderhalf jaar dragqueen Gigi Love.

In oktober gaat ze in Rotterdam strijden om de nationale titel.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen