Overslaan en naar de inhoud gaan

Giftige stof: politiebureau Valkenburg tijdelijk ontruimd

Geplaatst opdonderdag 18 juni 2020 - 9:29

Het politiebureau in Valkenburg is donderdagmorgen tijdelijk afgezet geweest. Een flesje met een giftige stof was gaan lekken.

Dit laat de politie weten. De brandweer werd gewaarschuwd nadat een medewerker op het politiebureau iets vreemds rook en onwel werd.

Pesticide
Volgens de woordvoerder ging het om een soort pesticide (bestrijdingsmiddel). "Het bureau is door de brandweer gelucht en inmiddels mag iedereen het pand weer in. De collega is nagekeken door een ambulancemedewerker", aldus de woordvoerder.

De politie laat weten dat het pand is geventileerd en dat de brandweer metingen heeft verricht.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen