Overslaan en naar de inhoud gaan

Giel Beelen wil zich laten opsluiten in Heerlen

Geplaatst opwoensdag 17 juni 2015 - 21:40

3FM-DJ Giel Beelen wil zich dit jaar weer laten opsluiten in het Glazen Huis. Heerlen is in december gastheer van het mega-evenement.

Dat laat hij weten in gesprek met Dagblad de Limburger/Limburgs Dagblad. "Het is zwaar", weet Beelen uit ervaring. "Maar het is ook ontzettend gaaf om te doen. Je maakt zes dagen radio met drie vrienden. Dat wil iedereen die bij 3FM werkt. Ik hoop dat ik er weer in mag."

Giel Beelen is een van de bedenkers van Serious Request en zat acht keer opgesloten in het Glazen Huis.

Weetjes en feiten
Over 183 dagen gaat Serious Request in Heerlen van start, voor het eerst in Limburg. In de Limburgse kranten van donderdag praat Beelen over de allereerste keer en over Limburg. En tal van weetjes en feiten over het grote evenement.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

glazen huis, serious request, heerlen
Glazen Huis-dj’s voelden 'de liefde van Limburg'
'Heel Limburg trots op het Glazen Huis in Heerlen'
Paul Rabbering oefent vast voor Glazen Huis met vies sapje
Serious Request 2015
'Oorlogsslachtoffer' Serious Request blijkt betaald model
Overzicht
Download 't OLS-Spel en schiet mee!
Uitgelicht
Geef ook je team op voor het OLS komende zondag!

Al meer dan honderd jaar is het jaarlijkse Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS) een van de grootste culturele evenementen in Limburg. Vanwege de coronacrisis gaat het OLS dit jaar niet door. L1 heeft een alternatief ontwikkeld: schieten via een app.

Dankzij de gratis app kun je zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Mikken op de bölkes, rekening houden met de wind. En hoe is het met de spanning?

Zondagmiddag 5 juli kunnen zestallen via de app tegen elkaar spelen. ‘Echte’ schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs en families kunnen deelnemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app en geef je team op
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen