Overslaan en naar de inhoud gaan

Giel Beelen wil zich laten opsluiten in Heerlen

Geplaatst opwoensdag 17 juni 2015 - 21:40

3FM-DJ Giel Beelen wil zich dit jaar weer laten opsluiten in het Glazen Huis. Heerlen is in december gastheer van het mega-evenement.

Dat laat hij weten in gesprek met Dagblad de Limburger/Limburgs Dagblad. "Het is zwaar", weet Beelen uit ervaring. "Maar het is ook ontzettend gaaf om te doen. Je maakt zes dagen radio met drie vrienden. Dat wil iedereen die bij 3FM werkt. Ik hoop dat ik er weer in mag."

Giel Beelen is een van de bedenkers van Serious Request en zat acht keer opgesloten in het Glazen Huis.

Weetjes en feiten
Over 183 dagen gaat Serious Request in Heerlen van start, voor het eerst in Limburg. In de Limburgse kranten van donderdag praat Beelen over de allereerste keer en over Limburg. En tal van weetjes en feiten over het grote evenement.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

glazen huis, serious request, heerlen
Glazen Huis-dj’s voelden 'de liefde van Limburg'
'Heel Limburg trots op het Glazen Huis in Heerlen'
Paul Rabbering oefent vast voor Glazen Huis met vies sapje
Serious Request 2015
'Oorlogsslachtoffer' Serious Request blijkt betaald model
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen