Overslaan en naar de inhoud gaan

Giel Beelen: 'Songfestival gaat naar Maastricht'

Geplaatst opdonderdag 30 mei 2019 - 11:01

Het Eurovisie Songfestival lijkt volgend jaar naar Maastricht te komen. Radio-dj Giel Beelen zegt dat uit betrouwbare bron te hebben vernomen.

Steden kunnen zich vanaf donderdag officieel kandidaat stellen om het liedjesfestijn te organiseren. Naast Maastricht lijken Amsterdam en Rotterdam de grootste kanshebbers.

Betrouwbare bron
Beelen laat tijdens zijn Ochtendshow met Giel op Radio Veronica weten dat het besluit al is genomen en dat de keuze van de NPO op Maastricht is gevallen. "Dat heb ik uit zeer betrouwbare bron vernomen", laat de dj weten. "Het is natuurlijk niet honderd procent zo, maar ik hoorde mensen praten. Toen ben ik gaan luisteren." Volgens Beelen is de keuze logisch, aangezien Maastricht volgens hem dé Europese stad is.

Sollicitatie
Hoewel steden vanaf donderdag pas hun kandidatuur bekend kunnen maken, is het volgens Beelen een wassen neus, aangezien de organisatiestad nu al bekend is. "Ze doen nu net alsof je je nog aan kunt melden, zoals dat gaat met een sollicitatie waarvan de gekozen kandidaat al bekend is."

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen