Overslaan en naar de inhoud gaan

Giel Beelen: 'Songfestival gaat naar Maastricht'

Geplaatst opdonderdag 30 mei 2019 - 11:01

Het Eurovisie Songfestival lijkt volgend jaar naar Maastricht te komen. Radio-dj Giel Beelen zegt dat uit betrouwbare bron te hebben vernomen.

Steden kunnen zich vanaf donderdag officieel kandidaat stellen om het liedjesfestijn te organiseren. Naast Maastricht lijken Amsterdam en Rotterdam de grootste kanshebbers.

Betrouwbare bron
Beelen laat tijdens zijn Ochtendshow met Giel op Radio Veronica weten dat het besluit al is genomen en dat de keuze van de NPO op Maastricht is gevallen. "Dat heb ik uit zeer betrouwbare bron vernomen", laat de dj weten. "Het is natuurlijk niet honderd procent zo, maar ik hoorde mensen praten. Toen ben ik gaan luisteren." Volgens Beelen is de keuze logisch, aangezien Maastricht volgens hem dé Europese stad is.

Sollicitatie
Hoewel steden vanaf donderdag pas hun kandidatuur bekend kunnen maken, is het volgens Beelen een wassen neus, aangezien de organisatiestad nu al bekend is. "Ze doen nu net alsof je je nog aan kunt melden, zoals dat gaat met een sollicitatie waarvan de gekozen kandidaat al bekend is."

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen