Overslaan en naar de inhoud gaan

Giel Beelen: 'Songfestival gaat naar Maastricht'

Geplaatst opdonderdag 30 mei 2019 - 11:01

Het Eurovisie Songfestival lijkt volgend jaar naar Maastricht te komen. Radio-dj Giel Beelen zegt dat uit betrouwbare bron te hebben vernomen.

Steden kunnen zich vanaf donderdag officieel kandidaat stellen om het liedjesfestijn te organiseren. Naast Maastricht lijken Amsterdam en Rotterdam de grootste kanshebbers.

Betrouwbare bron
Beelen laat tijdens zijn Ochtendshow met Giel op Radio Veronica weten dat het besluit al is genomen en dat de keuze van de NPO op Maastricht is gevallen. "Dat heb ik uit zeer betrouwbare bron vernomen", laat de dj weten. "Het is natuurlijk niet honderd procent zo, maar ik hoorde mensen praten. Toen ben ik gaan luisteren." Volgens Beelen is de keuze logisch, aangezien Maastricht volgens hem dé Europese stad is.

Sollicitatie
Hoewel steden vanaf donderdag pas hun kandidatuur bekend kunnen maken, is het volgens Beelen een wassen neus, aangezien de organisatiestad nu al bekend is. "Ze doen nu net alsof je je nog aan kunt melden, zoals dat gaat met een sollicitatie waarvan de gekozen kandidaat al bekend is."

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen