Overslaan en naar de inhoud gaan

Giel Beelen maakt excuses aan carnavalsvierders

Geplaatst opwoensdag 27 januari 2016 - 22:29

3FM-dj Giel Beelen heeft woensdag zijn excuses aangeboden aan carnavalsvierders.

Dat deed de dj op Twitter na zijn uitlatingen eerder die avond in De Wereld Draait Door.

'Kernafval'
Beelen liet in de tv-uitzending fragmenten horen van verschillende carnavalshits uit zijn eigen top-11. De dj is namelijk op zoek naar dé carnavalskraker van 2016. Presentator Matthijs van Nieuwkerk stak zijn afkeer van het carnavalsgeweld niet onder stoelen of banken, waarop Beelen lollig reageerde; "In jouw geval Matthijs, kernafval werkt ook. We gaan kijken welke het slechtst is", zei hij met een knipoog.

Die opmerking leidde tot ophef op Twitter. Beelen voelde zich genoodzaakt om even later openlijk zijn excuses aan te bieden.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

ANP
Beelen nodigt Matthijs van Nieuwkerk uit voor 'Zoepkoel'
ANP, Giel Beelen
Giel Beelen wil zich laten opsluiten in Heerlen
Giel Beelen voor gastoptreden bij Dylan Haegens in Venray
Basisschool Leunen nog in race voor beste carnavalshit Giel
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen