Overslaan en naar de inhoud gaan

Gids voor proces Jos van Rey

Geplaatst opzaterdag 2 april 2016 - 6:05

Maandag begint na bijna vier jaar van strafrechtelijk onderzoek in Rotterdam de geruchtmakende rechtszaak tegen Jos van Rey.

De Roermondse oud-wethouder zou zich hebben laten omkopen door projectontwikkelaar Piet van Pol. Ook wordt hij verdacht van verkiezingsfraude, witwassen en schending ambtsgeheim.

Vragen
Wie is wie in dit corruptieproces? Wat zijn de feiten, de verdenkingen en hoe heeft het zo ver kunnen komen? En waarom vallen in dit proces ook de namen van prominente politici als Mark Rutte, Ivo Opstelten en Fred Teeven?

Gids
Op www.limburger.nl/dezaakvanrey vindt u een multi-mediale gids voor misschien wel het meest opzienbarende corruptieproces van Nederland. De gratis gids is samengesteld door Dagblad De Limburger/Limburgs Dagblad en BICmultimedia.nl.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

ANPWildersRechtbank
Marokkanen-proces tegen Wilders begint in mei volgend jaar
Eis: taakstraf voor hoofdverdachte zaak Yoeran Meertens
ANPWilders
Wilders bezorgd over onpartijdigheid rechter
Geert Wilders
Advocaat Wilders: 'Ik wil duizenden mensen verhoren'
Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Tour de L1mbourg viert nieuwe start na coronacrisis

Na maanden van lockdown en coronabeperkingen, gaat L1 drie weken lang de provincie in. Het wielerprogramma Tour de L1mbourg staat zo symbool voor een nieuwe start. “Pas nu merk je hoe belangrijk het is om samen te komen, om samen die sportzomer te beleven. In Tour de L1mbourg koesteren we dat sentiment dit jaar.”

Van zaterdag 26 juni t/m zondag 18 juli iedere dag op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen