Overslaan en naar de inhoud gaan

Gids voor proces Jos van Rey

Geplaatst opzaterdag 2 april 2016 - 6:05

Maandag begint na bijna vier jaar van strafrechtelijk onderzoek in Rotterdam de geruchtmakende rechtszaak tegen Jos van Rey.

De Roermondse oud-wethouder zou zich hebben laten omkopen door projectontwikkelaar Piet van Pol. Ook wordt hij verdacht van verkiezingsfraude, witwassen en schending ambtsgeheim.

Vragen
Wie is wie in dit corruptieproces? Wat zijn de feiten, de verdenkingen en hoe heeft het zo ver kunnen komen? En waarom vallen in dit proces ook de namen van prominente politici als Mark Rutte, Ivo Opstelten en Fred Teeven?

Gids
Op www.limburger.nl/dezaakvanrey vindt u een multi-mediale gids voor misschien wel het meest opzienbarende corruptieproces van Nederland. De gratis gids is samengesteld door Dagblad De Limburger/Limburgs Dagblad en BICmultimedia.nl.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

ANPWildersRechtbank
Marokkanen-proces tegen Wilders begint in mei volgend jaar
Eis: taakstraf voor hoofdverdachte zaak Yoeran Meertens
ANPWilders
Wilders bezorgd over onpartijdigheid rechter
Geert Wilders
Advocaat Wilders: 'Ik wil duizenden mensen verhoren'
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen