Overslaan en naar de inhoud gaan

Giakoumakis fit voor cruciaal duel met RKC

Geplaatst opdonderdag 6 mei 2021 - 13:41

VVV-trainer Jos Luhukay kan komende zaterdag beschikken over de aanwezigheid van spits Georgios Giakoumakis in het duel met RKC Waalwijk. "We zullen hem heel hard nodig hebben", zegt de oefenmeester.

Giakoumakis raakte afgelopen weekend geblesseerd aan zijn enkel in de wedstrijd tegen Heracles. Een MRI scan liet zien dat er geen ernstig letsel was. Ook heeft hij naar eigen zeggen geen last meer van zijn knie.

Video L1

Training
Donderdag trainde de Griekse topscorer van de Eredivisie mee met de groep. Na afloop bleef hij nog een half uur op het veld staan om op het doel te schieten. Luhukay is blij met de fitte spits. Hij hoopt dat zijn team zaterdag de knop kan omzetten na twaalf verliespartijen. "Aan verliezen denk ik niet. We hebben nog drie kansen om punten te pakken", aldus de trainer.

Steun
Fans van VVV hebben aangekondigd hun team voor de wedstrijd een hart onder de riem te willen steken met een sfeeractie voor het stadion. VVV-Venlo staat zeventiende in de Eredivisie en vecht tegen degradatie.

De wedstrijd tegen concurrent RKC Waalwijk, de nummer veertien van de ranglijst, begint zaterdag om 21:00 uur en is live te volgen via L1 Radio.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Tour de L1mbourg viert nieuwe start na coronacrisis

Na maanden van lockdown en coronabeperkingen, gaat L1 drie weken lang de provincie in. Het wielerprogramma Tour de L1mbourg staat zo symbool voor een nieuwe start. “Pas nu merk je hoe belangrijk het is om samen te komen, om samen die sportzomer te beleven. In Tour de L1mbourg koesteren we dat sentiment dit jaar.”

Van zaterdag 26 juni t/m zondag 18 juli iedere dag op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen