ghb drugs iStock-994260240

Weert pakt GHB aan: Brabantse drugs bedreigen Limburg

In Weert start deze week een project om het gebruik van GHB een halt toe te roepen. Aanleiding is het toenemende aantal incidenten waarbij de synthetische drug in het spel is en de aanwijzing dat de drug zich vanuit Eindhoven via Weert verder verspreidt naar Midden-Limburg.

drugs, alcohol, dance, disco, uitgaan, jongeren, feest (stock)
GHB: van partydrug snel naar probleemdrug

Weert begint met een project om het gebruik van GHB terug te dringen. De partydrug wordt steeds meer gebruikt door jongeren in de gemeente, met alle gevolgen van dien.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie