Partydrug GHB, rape drug, verkrachting, pilletjes, uitgaan (stock)

Weert trekt ten strijde tegen partydrug GHB

Steeds meer jongeren in Weert raken verslaafd aan de partydrug GHB. De gemeente begint daarom met een preventieve aanpak, om te voorkomen dat deze gebruikers van de regen in de drup komen.

Politie haalt 'verdoofde' bestuurder van de weg

In Beringe is donderdagavond een bestuurder aangehouden die onder invloed was van drugs. Ook had hij verboden wapens in zijn auto liggen.

Weertse knock-out op straat na overdosis

In Weert is dinsdagavond een vrouw bewusteloos gevonden in de Sint Jozefslaan.

Jaar cel voor maken drugs van velgenreiniger

Twee broers uit Lanaken moeten een jaar de cel in voor het maken van de chemische drug GHB. Als grondstof gebruikten ze velgenreiniger.

Drie aanhoudingen na vondst GHB in Venlo

De politie heeft in een woning in Venlo ruim twintig liter GHB gevonden. Ook zijn er grondstoffen voor de productie van de drugs en een geldbedrag ontdekt.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten