Overslaan en naar de inhoud gaan

Ghanese zanger niet op Zomerparkfeest door brexit

Geplaatst opzaterdag 11 augustus 2018 - 15:57

Visumproblemen belemmeren het optreden van King Ayisoba uit Ghana op het Zomerparkfeest in Venlo.

Dat heeft het festival zaterdagmiddag laten weten. Volgens het Zomerparkfeest is het visum afgeketst 'vanwege de brexit'

The Ex
De Ghanese zanger zou zaterdagavond optreden op een mini-festivalletje van het Zomerparkfeest, waarvoor de artiesten door de Nederlandse punkband The Ex bij elkaar zijn gezocht. EĆ©n van de leden van die band werkt al enkele jaren samen met King Ayisoba.

Kologo
Hij wordt vervangen door landgenoot Ayuune Suley, die net als King Ayisoba de kologo bespeelt. Dat is een traditionele Ghanese gitaar met twee snaren.

Video: Pidgen Music (Youtube)

Kijk voor foto's van het Zomerparkfeest op de Facebookpagina van 1Limburg

Volg 1Limburg op Instagram en blijf op de hoogte van het Limburgse nieuws.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen