Overslaan en naar de inhoud gaan

GGD opent coronatestlocatie in Venray

Geplaatst opdinsdag 1 december 2020 - 9:57

De GGD opent een coronateststraat in Venray. Op deze locatie aan De Voorde kunnen zich per dag 450 mensen laten testen op het coronavirus.

De testlocatie opent begin december, laat de GGD Limburg-Noord dinsdagochtend weten.

Vierde
Het is de vierde coronateststraat die deze GGD-regio opent. In Weert, Roermond en Venlo zijn ook al testlocaties ingericht. Met een totaal van vier teststraten in de Noord- en Midden-Limburgse GGD-regio kunnen dagelijks maximaal 2600 provinciegenoten getest worden op het coronavirus.

Dezelfde dag
Een afspraak maken voor een test is verplicht. Met de capaciteit van 2600 testen per dag is het volgens de GGD in de meeste gevallen mogelijk om nog op dezelfde dag een coronatest te laten doen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen