Overslaan en naar de inhoud gaan

Gezondheidscentrum moet improviseren na plofkraak

Geplaatst opwoensdag 25 november 2020 - 19:38

De plofkraak op twee geldautomaten in de nacht van dinsdag op woensdag in Maastricht heeft de plannen van gezondheidsorganisatie Fysio043 flink overhoop gegooid.

De opgeblazen geldautomaten zaten in een buitenmuur van een voormalig bankgebouw aan de Peymeestersdreef in de wijk Belfort. Het pand is nu een centrum voor onder meer fysiotherapie. Het is één van de vier vestigingen van Fysio43.

Net verbouwd
In een gesprek op L1-radio vertelt Ed Sassen van die organisatie dat het pand voor 30.000 euro verbouwd is en aanstaande maandag in vernieuwde vorm open zou gaan. Dat gaat niet lukken, zegt Sassen. De schade is daar veel te groot voor.

Lees ook: Plofkraak Maastricht: omgeving afgezet

Een deel van het gebouw kan volgens Sassen mogelijk wel nog gebruikt worden. Maar het zal nodig zijn afspraken te verzetten en te verplaatsen naar de andere drie vestigingen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen