Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Gezocht: heel veel personeel voor Designer Outlet Roermond

Geplaatst opwoensdag 14 november 2018 - 7:28

De banen liggen voor het oprapen in het Designer Outlet Roermond. Het merkendorp zoekt de komende jaren 1200 nieuwe medewerkers.

Dat schrijft het Financieel Dagblad (FD). Het personeel is nodig om de ambitieuze plannen van het Designer Outlet te kunnen verwezenlijken.

Serieus probleem
Rudolf van Gompel, directeur van Designer Outlet Roermond, wil de komende jaren meer omzet, meer bezoekers en meer beleving. Daarvoor is hij op zoek naar meer personeel. Dat is volgens hem tevens 'een serieus probleem'. Nu werken er tussen de 3500 en 3700 mensen in het Designer Outlet en zijn er 371 vacatures, aldus het FD. De nieuwe medewerkers kunnen volgens Van Gompel niet alleen gezocht worden in de bisschopsstad, aangezien die maar 54.000 inwoners telt.

Lees ook: In beeld: Chinezen overspoelen outlet in Roermond

Valet parking
Het Designer Outlet Roermond is al jaren een trekpleister. Jaarlijks trekt het merkendorp 7,5 miljoen bezoekers, maar over drie jaar wordt verwacht dat dit er 10 miljoen zijn. Het wensenlijstje van de directeur gaat overigens nog verder. Zo wil hij onder andere Chanel, Louis Vuitton en Dior naar Roermond halen. Verder wordt er de komende anderhalf jaar 30 miljoen euro extra uitgetrokken voor de bouw van een vip-lounge, meer grote evenementen en een valet parking waarbij je uit kunt stappen voor de deur en iemand je auto wegzet en weer ophaalt.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Maak kans op polsbendjes voor de Zoepkoel!

We geven de eerste 100 polsbendjes weg voor de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting.

Laat ons weten welke artiest jij graag zaterdag 2 maart op de Zoepkoel zou willen zien. Dan maak je kans op 4 polsbendjes!

Doe hier mee
Uitgelicht
L1 vaart door provincie op weg naar vastelaovend

L1 heeft een nieuw initiatief ontwikkeld in aanloop naar de vastelaovend. Vanaf zaterdag 23 februari tot en met vrijdag 1 maart 2019 vaart L1 over de Maas met de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting Boeët. Zowel radio als tv-uitzendingen worden in die periode (live) op de boot gemaakt. Verenigingen, lokale artiesten en andere carnavalisten zijn van harte welkom bij deze uitzendingen.

Het vaarschema zit er als volgt uit: 23-2 Venlo, 24-2 Gennep, 25-2 Arcen, 26-2 Roermond, 27-2 Maasbracht, 28-2 Echt en 1-3 Maastricht.

Veel meer over de boot klik hier
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen