Overslaan en naar de inhoud gaan

Gewonden door aanrijding met Arriva-bus in Eygelshoven

Geplaatst opvrijdag 7 september 2018 - 17:53

Een onbekend aantal busreizigers in Eygelshoven is vrijdagnamiddag gewond geraakt bij een aanrijding tussen de bus en een personenauto.

Het ongeluk gebeurde rond 17:15 uur aan de Gravenweg, waarschijnlijk doordat de bestuurder van de auto die van de Buitenring Parkstad kwam de Arriva-bus over het hoofd zag.

Gewonden
Door de klap vlogen verschillende passagiers door de bus, waarbij een onbekend aantal mensen gewond raakte. Enkelen werden ter plekke behandeld, drie werden er volgens de politie per ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor controle.

Schade
De overige passagiers van de lijnbus moesten uitstappen na hetongeluk. Zij werden een paar honderd meter verderop bij een halte opgepikt door een andere bus. De schade aan de bus was zo groot dat de rit gestaakt moest worden.

Ook de personenauto liep veel schade op.

Heb jij een hele schattige hond, kat of ander huisdier? Stuur dan jouw allermooiste foto in voor onze fotowedstrijd.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen