Overslaan en naar de inhoud gaan

Gewonden door aanrijding met Arriva-bus in Eygelshoven

Geplaatst opvrijdag 7 september 2018 - 17:53

Een onbekend aantal busreizigers in Eygelshoven is vrijdagnamiddag gewond geraakt bij een aanrijding tussen de bus en een personenauto.

Het ongeluk gebeurde rond 17:15 uur aan de Gravenweg, waarschijnlijk doordat de bestuurder van de auto die van de Buitenring Parkstad kwam de Arriva-bus over het hoofd zag.

Gewonden
Door de klap vlogen verschillende passagiers door de bus, waarbij een onbekend aantal mensen gewond raakte. Enkelen werden ter plekke behandeld, drie werden er volgens de politie per ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor controle.

Schade
De overige passagiers van de lijnbus moesten uitstappen na hetongeluk. Zij werden een paar honderd meter verderop bij een halte opgepikt door een andere bus. De schade aan de bus was zo groot dat de rit gestaakt moest worden.

Ook de personenauto liep veel schade op.

Heb jij een hele schattige hond, kat of ander huisdier? Stuur dan jouw allermooiste foto in voor onze fotowedstrijd.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen