Overslaan en naar de inhoud gaan

Gewonden bij frontale aanrijding Heibloem

Geplaatst opzondag 9 augustus 2015 - 15:26

Bij een verkeersongeluk in Heibloem zijn meerdere gewonden gevallen.

Ze zaten in twee auto's die ter hoogte van de Schaapsbrug rond 14:20 uur frontaal tegen elkaar knalden.

Slingeren
Volgens getuigen reed een van de auto's slingerend over de weg, en botste die in een bocht vol op een auto uit de tegenovergestelde richting. De bestuurder van de eerste auto raakte daarbij zeer zwaar gewond, en is afgevoerd naar het ziekenhuis. Ook de inzittenden van de tweede auto liepen letsel op, en zijn per ambulance weggebracht. In de tweede auto zouden twee of drie mensen hebben gezeten.

Het ongeluk veroorzaakte een grote ravage, de N279 tussen Roggel en Heibloem werd daarom tijdelijk gesloten.

Foto: Fer Traugott
Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier

Gerelateerde berichten

Gewonde frontale aanrijding Heibloem overleden
Ongeval N279 (26 jan 2020)
Automobilist schept wielrenner op N279
Laagstaande zon: frontale botsing in Roggel
Ongeval Roggel 29 okt 2019
Auto belandt ondersteboven in Roggelse sloot
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen