Overslaan en naar de inhoud gaan

Gewonden bij dubbele aanrijding; scooterbestuurder rijdt door

Geplaatst opdonderdag 26 april 2018 - 16:24

In Maastricht hebben donderdagmiddag twee aanrijdingen plaatsgevonden. Daarbij zijn meerdere gewonden gevallen. Bij een van de aanrijdingen koos de scooterrijder het hazenpad.

De eerste aanrijding vond rond 16:00 uur plaats op de Scharnerweg. Daar kwamen een scooterrijder en voetganger met elkaar in botsing, waarna de scooterbestuurder met zijn voertuig het hazenpad koos. De politie weet nog niet precies wat er gebeurd is. Ook is het signalement van de bestuurder vooralsnog onduidelijk.

Hoofd- en armletsel
De voetganger liep hoofd- en armletsel op. Een ambulance is opgeroepen om hulp te verlenen en het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.

Franciscus Romanusweg
Ook op de Franciscus Romanusweg gebeurde vlak daarna een ongeluk. Daar was opnieuw een scooter bij betrokken. Die reed daar twee voetgangers aan. Deze mensen zouden ook gewond zijn geraakt. Een van de slachtoffers heeft volgens een politiewoordvoerder beenletsel aan het ongeval overgehouden.

Verband
De politie weet door het ontbreken van een signalement niet of het om dezelfde scooterbestuurder als op de Scharnerweg gaat. Dat scenario wordt in ieder geval niet uitgesloten. Getuigen worden opgeroepen om zich te melden.

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen