Overslaan en naar de inhoud gaan

Gewonden bij dodelijk ongeval A73 buiten levensgevaar

Geplaatst opwoensdag 17 juli 2019 - 12:12

De twee mannen die dinsdagavond gewond raakten bij een dodelijk ongeval op de A73, zijn buiten levensgevaar.

De gewonden werden naar het ziekenhuis gebracht, maar achteraf bleken hun verwondingen mee te vallen, laat de politie woensdag weten.

Overleden
Bij het ongeval op de snelweg ter hoogte van Maasbracht kwam een vrouw om het leven. Zij zat, net als de twee mannen, in de personenauto. Een vrachtwagenchauffeur reed achterop die wagen. Hij is aangehouden door de politie en is verhoord.

Lees ook: Vrouw overleden bij zwaar ongeval op A73

Getuigen
Het is nog onduidelijk hoe het ongeluk kon gebeuren. Een Belgische automobilist is na de botsing gestopt en heeft met getuigen gesproken. De politie wil met die bestuurder in contact komen om het zware ongeval nauwkeurig te kunnen reconstrueren.

Video: Fer Traugott
Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen