Overslaan en naar de inhoud gaan

Gewonden bij botsing op gevaarlijke kruising in Blerick

Geplaatst opwoensdag 14 november 2018 - 10:20

In Blerick zijn twee auto's woensdagmorgen op elkaar gebotst op een kruising die bekendstaat als gevaarlijk. De bestuurders zijn daarbij gewond geraakt.

Het ongeval gebeurde op de kruising van de Henriƫtte Roland Holstlaan en de Diependijkstraat. Volgens Omroep Venlo staat de kruising bekend als gevaarlijk en onoverzichtelijk en vonden daar de afgelopen jaren geregeld ongevallen plaats.

Ambulancepersoneel
De bestuurders zijn ter plekke nagekeken door het ambulancepersoneel.

De oorzaak van het ongeval is niet bekend.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen