Overslaan en naar de inhoud gaan

Gewonden bij aanrijding Weert: chauffeur neemt de benen

Geplaatst opwoensdag 18 september 2019 - 6:27

Bij een aanrijding op de Roermondseweg (N280) in Weert nam een gewonde automobilist woensdagmorgen de benen.

De bestuurder is even later bij de spoorwegovergang iets verderop aangehouden, meldt lokale nieuwssite Nederweert24.

Twee gewonden
De gevluchte automobilist is met onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Dat geldt ook voor de bestuurder van de andere auto die bij de harde botsing betrokken was. Over de aard van de verwondingen is niets bekend.

Onderzoek
Rond 3:30 uur knalden de twee auto's hard op elkaar. De Verkeersongevallen Analysedienst (VOA) onderzoekt hoe de botsing heeft kunnen plaatsvinden. Vermoedelijk is een van de twee auto's op de verkeerde weghelft terechtgekomen. Volgens een woordvoerder van de politie wordt ook onderzocht of er alcohol in het spel was.

Omleiding
Om die reden was de weg tot ongeveer 6:00 uur afgesloten voor alle verkeer. Verkeer vanaf de A2-afrit Kelpen-Oler richting Weert werd vanaf het viaduct teruggestuurd. Andersom was de weg richting de A2 vanuit Weert afgesloten vanaf de rotonde voorbij de spoorwegovergang. Dat verkeer werd vanuit Weert omgeleid via Swartbroek.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Ook in 2020 komt er op Hemelvaartsdag 21 mei weer een nieuwe lijst met de leukste Limburgse liedjes aller tijden voorbij op L1 Radio. Deze wordt op L1 TV ondersteund door een marathonuitzending met de mooiste clips uit de L1mbo Top 100 van de afgelopen jaren. Maar zover is het nog niet, want er moet nog gestemd worden.

Je kunt hier stemmen
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen