Overslaan en naar de inhoud gaan

Gewonden bij aanrijding Weert: chauffeur neemt de benen

Geplaatst opwoensdag 18 september 2019 - 6:27

Bij een aanrijding op de Roermondseweg (N280) in Weert nam een gewonde automobilist woensdagmorgen de benen.

De bestuurder is even later bij de spoorwegovergang iets verderop aangehouden, meldt lokale nieuwssite Nederweert24.

Twee gewonden
De gevluchte automobilist is met onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Dat geldt ook voor de bestuurder van de andere auto die bij de harde botsing betrokken was. Over de aard van de verwondingen is niets bekend.

Onderzoek
Rond 3:30 uur knalden de twee auto's hard op elkaar. De Verkeersongevallen Analysedienst (VOA) onderzoekt hoe de botsing heeft kunnen plaatsvinden. Vermoedelijk is een van de twee auto's op de verkeerde weghelft terechtgekomen. Volgens een woordvoerder van de politie wordt ook onderzocht of er alcohol in het spel was.

Omleiding
Om die reden was de weg tot ongeveer 6:00 uur afgesloten voor alle verkeer. Verkeer vanaf de A2-afrit Kelpen-Oler richting Weert werd vanaf het viaduct teruggestuurd. Andersom was de weg richting de A2 vanuit Weert afgesloten vanaf de rotonde voorbij de spoorwegovergang. Dat verkeer werd vanuit Weert omgeleid via Swartbroek.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen