Overslaan en naar de inhoud gaan

Gewonden bij aanrijding Weert: chauffeur neemt de benen

Geplaatst opwoensdag 18 september 2019 - 6:27

Bij een aanrijding op de Roermondseweg (N280) in Weert nam een gewonde automobilist woensdagmorgen de benen.

De bestuurder is even later bij de spoorwegovergang iets verderop aangehouden, meldt lokale nieuwssite Nederweert24.

Twee gewonden
De gevluchte automobilist is met onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Dat geldt ook voor de bestuurder van de andere auto die bij de harde botsing betrokken was. Over de aard van de verwondingen is niets bekend.

Onderzoek
Rond 3:30 uur knalden de twee auto's hard op elkaar. De Verkeersongevallen Analysedienst (VOA) onderzoekt hoe de botsing heeft kunnen plaatsvinden. Vermoedelijk is een van de twee auto's op de verkeerde weghelft terechtgekomen. Volgens een woordvoerder van de politie wordt ook onderzocht of er alcohol in het spel was.

Omleiding
Om die reden was de weg tot ongeveer 6:00 uur afgesloten voor alle verkeer. Verkeer vanaf de A2-afrit Kelpen-Oler richting Weert werd vanaf het viaduct teruggestuurd. Andersom was de weg richting de A2 vanuit Weert afgesloten vanaf de rotonde voorbij de spoorwegovergang. Dat verkeer werd vanuit Weert omgeleid via Swartbroek.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Overzicht
De Hemalpaort terug op L1 TV
Uitgelicht
De Hemelpaort terug op L1 TV

De eerste Limburgstalige soapserie (uit 2007) komt éénmalig terug op tv.

Café De Hemelpaort is een goedlopend café in het fictieve Limburgse dorp Elsenrade. Op z’n Limburgs: Aelsrao. Een café waar muziek uit de streek altijd centraal heeft gestaan. Jong en oud komen er over de vloer. Mia runt de kroeg met haar oudste zoon Giel. De andere zoon Rick is naar de Randstad vertrokken als zanger. Maar daar komt hij in de problemen. En Sem is een jongen die niets liever wil dan zelf beroemd worden als muzikant. Ricks terugkomst naar Limburg schudt het rustige Elsenrade goed wakker.

Iedere dag om 15:30 op L1 TV
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen