Overslaan en naar de inhoud gaan

Gewonde scooterrijdster laat witte klodder achter in Weert

Geplaatst opdonderdag 28 februari 2019 - 10:19

De bestuurster van een scooter is in Weert gewond geraakt bij een aanrijding.

De vrouw is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht, meldt Nederweert24.

Fietspad
Het ongeluk gebeurde rond 9:45 uur op de Roermondseweg. De brommer reed over het fietspad en werd geraakt door een auto die vanaf een parkeerplaats de weg op wilde rijden.

Witte klodder
De plek van het ongeval zal nog wel enige tijd zichtbaar blijven. De bestuurder daarvan had een blik verf bij zich dat de aanrijding niet overleefde en een flinke witte klodder achterliet. Ook de brommer zelf raakte zeer zwaar beschadigd.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen