Overslaan en naar de inhoud gaan

Gewonde ree door brandweer uit sloot gered

Geplaatst opmaandag 18 november 2019 - 21:23

De hulpdiensten hebben zich maandag ontfermd over een vermoedelijk aangereden ree in Nederweert-Eind.

Het dier werd volgens de lokale nieuwssite Nederweert24 door een voorbijganger ontdekt in een sloot langs de Kruisstraat.

Hulptroepen
Het verzwakte dier kon niet zelf uit de sloot komen, waarna de voorbijganger een medewerker van de gemeente en de Dierenambulance belde. Maar ook nadat de hulptroepen gearriveerd waren, was het dier niet uit de sloot te krijgen.

Nog meer hulptroepen
Daarop werd de brandweer ingeschakeld. Met vereende krachten lukte het wel het dier op het droge te krijgen. In een speciale kist is het dier vervolgens meegenomen in de dierenambulance voor de noodzakelijke medische hulp.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen