Overslaan en naar de inhoud gaan

Gewonde persoon aangetroffen in Vaals: zoekactie naar dader

Geplaatst opdinsdag 26 oktober 2021 - 20:50

Een persoon is dinsdagavond gewond aangetroffen in Vaals, mogelijk als gevolg van een overval.

De politie is rond 18:00 uur een zoekactie naar de dader gestart.

Gewond persoon
Volgens de politie is de persoon vermoedelijk overvallen op Duits grondgebied. Het slachtoffer, over wiens identiteit verder niks bekend is, werd aangetroffen op het Ek 2000-Pad vlakbij de Duitse grens. Over zijn of haar toestand is niets bekend.

Signalement
De politie is vanwege het voorval op zoek naar twee mannen, van wie één blank en één getint met baard. Het duo wordt gelinkt aan een grijze Peugeot. Het zou gaan om een ‘langer model’ met Duits kenteken beginnend met de letters ‘AC’.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen