Overslaan en naar de inhoud gaan

Gewonde na metersdiepe val bij grot Berg en Terblijt

Geplaatst opzondag 11 oktober 2020 - 8:40

Bij een grot in Berg en Terblijt is zaterdagavond een persoon gewond geraakt. De gewonde heeft volgens de politie een val van tien meter gemaakt.

De hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, zijn rond 23:10 uur uitgerukt voor de valpartij bij de grot aan de Bronsdalweg. Hoe ernstig de gewonde eraan toe is, is niet duidelijk.

Ramptoerisme
Volgens een correspondent zorgde de uitruk van de hulpdiensten voor enig ramptoerisme. "Omstanders zeiden dat er sprake was van een illegaal feest", zegt de correspondent. "Ik heb niks gezien wat erop wijst dat dat ook echt zo was."

In ieder geval communiceren ook de wijkagenten van Gulpen-Wittem via Facebook dat er sprake was van een illegaal feest. Politie en brandweer waren zondagochtend nog niet bereikbaar voor nadere informatie over het ongeluk in de Bronsdaelgroeve.

Kleine groep mensen
De correspondent weet dat er een kleine groep mensen in de Bronsdaelgroeve aanwezig was ten tijde van het ongeluk bij de grot. "Wat die mensen daar deden, weet ik niet. Ze hadden er in ieder geval niks te zoeken."

" width="100%" height="450" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen