Overslaan en naar de inhoud gaan

Gewonde na metersdiepe val bij grot Berg en Terblijt

Geplaatst opzondag 11 oktober 2020 - 8:40

Bij een grot in Berg en Terblijt is zaterdagavond een persoon gewond geraakt. De gewonde heeft volgens de politie een val van tien meter gemaakt.

De hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, zijn rond 23:10 uur uitgerukt voor de valpartij bij de grot aan de Bronsdalweg. Hoe ernstig de gewonde eraan toe is, is niet duidelijk.

Ramptoerisme
Volgens een correspondent zorgde de uitruk van de hulpdiensten voor enig ramptoerisme. "Omstanders zeiden dat er sprake was van een illegaal feest", zegt de correspondent. "Ik heb niks gezien wat erop wijst dat dat ook echt zo was."

In ieder geval communiceren ook de wijkagenten van Gulpen-Wittem via Facebook dat er sprake was van een illegaal feest. Politie en brandweer waren zondagochtend nog niet bereikbaar voor nadere informatie over het ongeluk in de Bronsdaelgroeve.

Kleine groep mensen
De correspondent weet dat er een kleine groep mensen in de Bronsdaelgroeve aanwezig was ten tijde van het ongeluk bij de grot. "Wat die mensen daar deden, weet ik niet. Ze hadden er in ieder geval niks te zoeken."

" width="100%" height="450" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen