Overslaan en naar de inhoud gaan

Gewonde na metersdiepe val bij grot Berg en Terblijt

Geplaatst opzondag 11 oktober 2020 - 8:40

Bij een grot in Berg en Terblijt is zaterdagavond een persoon gewond geraakt. De gewonde heeft volgens de politie een val van tien meter gemaakt.

De hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, zijn rond 23:10 uur uitgerukt voor de valpartij bij de grot aan de Bronsdalweg. Hoe ernstig de gewonde eraan toe is, is niet duidelijk.

Ramptoerisme
Volgens een correspondent zorgde de uitruk van de hulpdiensten voor enig ramptoerisme. "Omstanders zeiden dat er sprake was van een illegaal feest", zegt de correspondent. "Ik heb niks gezien wat erop wijst dat dat ook echt zo was."

In ieder geval communiceren ook de wijkagenten van Gulpen-Wittem via Facebook dat er sprake was van een illegaal feest. Politie en brandweer waren zondagochtend nog niet bereikbaar voor nadere informatie over het ongeluk in de Bronsdaelgroeve.

Kleine groep mensen
De correspondent weet dat er een kleine groep mensen in de Bronsdaelgroeve aanwezig was ten tijde van het ongeluk bij de grot. "Wat die mensen daar deden, weet ik niet. Ze hadden er in ieder geval niks te zoeken."

" width="100%" height="450" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen