Overslaan en naar de inhoud gaan

Gewonde mountainbiker slecht bereikbaar voor ambulance

Geplaatst opzondag 9 mei 2021 - 11:50

De hulpdiensten zijn zondagochtend uitgerukt voor een mountainbiker die lelijk ten val was gekomen in Schin op Geul.

Het slachtoffer lag op een steile helling die per ambulance en politieauto niet te bereiken was.

Forse hoofdwond
Toen de politie arriveerde was ambulancepersoneel al bezig met het verlenen van eerste hulp. De fietser zou een flinke hoofdwond hebben en een gebroken sleutelbeen.

Vervoer
Een van de omstanders stelde zijn gator ter beschikking om het slachtoffer te vervoeren, door medisch personeel begeleid tot aan de ambulance. Een gator is een klein werkvoertuig met een laadbaak.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen