Overslaan en naar de inhoud gaan

Gewonde man beschoten in eigen huis, slachtoffer kritiek

Geplaatst opdonderdag 1 november 2018 - 15:41

De man die in Heerlen gewond werd gevonden in zijn eigen huis, is hoogstwaarschijnlijk neergeschoten. Dat blijkt nu uit onderzoek van de politie.

De man werd dinsdagochtend gewond gevonden in zijn huis aan de Groningenstraat. Politie en het Openbaar Ministerie zijn een groot onderzoek gestart.

Beschoten
Buren hoorden hem om hulp schreeuwen en schakelden de politie in. Uit het onderzoek blijkt nu dat het slachtoffer ergens tussen 01:00 en 05:00 uur is beschoten, zo meldt de politie.

Lees ook: Groot onderzoek na vondst gewonde man in woning

Kritieke toestand
Een team van 25 rechercheurs doet nu onderzoek naar de zaak. Het slachtoffer ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis.

Nadat de gewonde man werd gevonden begon de politie een groot onderzoek in de buurt. Er werd gezocht naar twee mannen, maar die werden niet gevonden. Het duo zou iets met de zaak te maken hebben, aldus de politie.

Signalement
Het gaat om twee blanke verdachten van rond de dertig jaar. Ze droegen donkere kleding en een van hen had een bril, zo blijkt uit een signalement dat de politie donderdag heeft verspreid.

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen