Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Gewonde man beschoten in eigen huis, slachtoffer kritiek

Geplaatst opdonderdag 1 november 2018 - 15:41

De man die in Heerlen gewond werd gevonden in zijn eigen huis, is hoogstwaarschijnlijk neergeschoten. Dat blijkt nu uit onderzoek van de politie.

De man werd dinsdagochtend gewond gevonden in zijn huis aan de Groningenstraat. Politie en het Openbaar Ministerie zijn een groot onderzoek gestart.

Beschoten
Buren hoorden hem om hulp schreeuwen en schakelden de politie in. Uit het onderzoek blijkt nu dat het slachtoffer ergens tussen 01:00 en 05:00 uur is beschoten, zo meldt de politie.

Lees ook: Groot onderzoek na vondst gewonde man in woning

Kritieke toestand
Een team van 25 rechercheurs doet nu onderzoek naar de zaak. Het slachtoffer ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis.

Nadat de gewonde man werd gevonden begon de politie een groot onderzoek in de buurt. Er werd gezocht naar twee mannen, maar die werden niet gevonden. Het duo zou iets met de zaak te maken hebben, aldus de politie.

Signalement
Het gaat om twee blanke verdachten van rond de dertig jaar. Ze droegen donkere kleding en een van hen had een bril, zo blijkt uit een signalement dat de politie donderdag heeft verspreid.

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen