Overslaan en naar de inhoud gaan

Gewonde man beschoten in eigen huis, slachtoffer kritiek

Geplaatst opdonderdag 1 november 2018 - 15:41

De man die in Heerlen gewond werd gevonden in zijn eigen huis, is hoogstwaarschijnlijk neergeschoten. Dat blijkt nu uit onderzoek van de politie.

De man werd dinsdagochtend gewond gevonden in zijn huis aan de Groningenstraat. Politie en het Openbaar Ministerie zijn een groot onderzoek gestart.

Beschoten
Buren hoorden hem om hulp schreeuwen en schakelden de politie in. Uit het onderzoek blijkt nu dat het slachtoffer ergens tussen 01:00 en 05:00 uur is beschoten, zo meldt de politie.

Lees ook: Groot onderzoek na vondst gewonde man in woning

Kritieke toestand
Een team van 25 rechercheurs doet nu onderzoek naar de zaak. Het slachtoffer ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis.

Nadat de gewonde man werd gevonden begon de politie een groot onderzoek in de buurt. Er werd gezocht naar twee mannen, maar die werden niet gevonden. Het duo zou iets met de zaak te maken hebben, aldus de politie.

Signalement
Het gaat om twee blanke verdachten van rond de dertig jaar. Ze droegen donkere kleding en een van hen had een bril, zo blijkt uit een signalement dat de politie donderdag heeft verspreid.

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts