Overslaan en naar de inhoud gaan

Gewonde Maastrichtenaar mogelijk dag eerder mishandeld

Geplaatst opdinsdag 7 juli 2020 - 21:40

De zwaargewonde man die zondagavond 28 juni werd gevonden in zijn woning in Maastricht, lag daar mogelijk al een dag.

De man is stabiel, maar is er volgens de politie nog altijd zo erg aan toe dat hij nog niet gehoord kan worden.

Alarm
Het slachtoffer werd gevonden nadat zijn buren alarm hadden geslagen bij de politie. Omdat de man zaterdagmiddag voor het laatst gezien werd, houdt de politie er rekening mee dat hij op zaterdag al zwaar mishandeld werd. Dat is een dag voordat hij werd gevonden, werd dinsdagavond duidelijk tijdens een uitzending van Opsporing Verzocht.

Aanhouding
Onduidelijk is nog wat zich in de woning heeft afgespeeld, en of het slachtoffer doelbewust is mishandeld. Dinsdagmorgen is wel al een verdachte aangehouden in de zaak. Deze 24-jarige Maastrichtenaar wordt poging tot doodslag dan wel poging tot moord ten laste gelegd.

Lees ook: Verdachte voor aanhouding Maastrichtenaar

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen