Overslaan en naar de inhoud gaan

Gewonde en twee auto's total loss bij botsing Vlodrop

Geplaatst opzondag 6 juni 2021 - 16:13

Bij een ongeval tussen twee auto's in Vlodrop is zondagmiddag een persoon gewond geraakt.

Rond 15:00 uur ging het mis in de straat Etsberg in het gelijknamige buurtschap.

Brandweer
Beide auto's raakten zwaar beschadigd door de klap. De kleinste van de twee auto's kwam op de zijkant terecht. De brandweer werd opgeroepen om het voertuig weer op vier wielen te zetten. Omdat er vloeistoffen uit of beide wagens lekten, strooide de brandweer korrels die de stoffen konden absorberen.

Het slachtoffer is ter plekke nagekeken door ambulancepersoneel, laat een correspondent weten. Hoe het ongeval kon gebeuren, is niet bekend. De politie onderzoekt de toedracht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen