Overslaan en naar de inhoud gaan

Gewonde door spookrijder op A76 bij Schinnen

Geplaatst opdinsdag 14 september 2021 - 23:37

Een persoon is dinsdagavond gewond geraakt bij een ongeluk dat veroorzaakt werd door een spookrijder op de A76 bij Schinnen.

In totaal waren er drie auto's bij het ongeval betrokken. De spookrijder werd na het ongeval aangehouden.

Aangehouden
Het ongeval vond rond 22:15 plaats op de A76 ter hoogte van de afrit Nuth-Schinnen. Een van de bestuurders is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De spookrijdende bestuurder werd ter controle ook naar het ziekenhuis overgebracht.

De snelweg was op de plek van het ongeval enige tijd deels afgesloten voor politieonderzoek.

Video: Orange Media
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen