Overslaan en naar de inhoud gaan

Gewonde bij steekpartij in Sevenum, verdachte aangehouden

Geplaatst opzondag 17 januari 2021 - 8:46

Bij een steekincident in Sevenum is in de nacht van zaterdag op zondag een man gewond geraakt.

De politie wist na een zoektocht een verdachte aan te houden.

Snijwonden
Rond 3:50 uur kreeg de politie melding van het incident in een complex aan de Erik de Rodeweg. Bij aankomst bleek een 31-jarige man uit Polen snijwonden te hebben opgelopen. Op dat moment was de dader al gevlucht. De gewonde man werd overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens een correspondent ter plaatse vond het incident plaats in een wooncomplex voor arbeidsmigranten.

Sneeuw
Diverse agenten hebben kort na het incident onderzoek verricht. Daaruit bleek dat de vermoedelijke dader was gevlucht op de fiets. Daarnaast had de politie een naam en signalement van de verdachte. Door de gevallen sneeuw kon de politiehond het spoor van de verdachte traceren. Deze werd even later aangetroffen en is gearresteerd. Het gaat om een 31-jarige man, net als het slachtoffer afkomstig uit Polen.

De politie doet nog verder onderzoek naar de aanleiding van het steekincident.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen