Overslaan en naar de inhoud gaan

Gewonde bij steekpartij in Sevenum, verdachte aangehouden

Geplaatst opzondag 17 januari 2021 - 8:46

Bij een steekincident in Sevenum is in de nacht van zaterdag op zondag een man gewond geraakt.

De politie wist na een zoektocht een verdachte aan te houden.

Snijwonden
Rond 3:50 uur kreeg de politie melding van het incident in een complex aan de Erik de Rodeweg. Bij aankomst bleek een 31-jarige man uit Polen snijwonden te hebben opgelopen. Op dat moment was de dader al gevlucht. De gewonde man werd overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens een correspondent ter plaatse vond het incident plaats in een wooncomplex voor arbeidsmigranten.

Sneeuw
Diverse agenten hebben kort na het incident onderzoek verricht. Daaruit bleek dat de vermoedelijke dader was gevlucht op de fiets. Daarnaast had de politie een naam en signalement van de verdachte. Door de gevallen sneeuw kon de politiehond het spoor van de verdachte traceren. Deze werd even later aangetroffen en is gearresteerd. Het gaat om een 31-jarige man, net als het slachtoffer afkomstig uit Polen.

De politie doet nog verder onderzoek naar de aanleiding van het steekincident.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Speel mee met de Limburgse muziekquiz vanuit je eigen woonkamer!

De L1mbo Top 100 van komende Hemelvaartsdag heeft een zilveren randje. Het is namelijk de 25ste keer dat de lijst samengesteld wordt. “Dit zilveren jubileum laten we niet zomaar voorbijgaan”, zo vertelt programmamaker Henk Hover. “Er komt op L1 TV een L1mbo Top 100 kwis én een muziekprogramma vol weetjes en achtergronden rond het fenomeen L1mbo Top 100.”

Op zaterdag 8 mei presenteren Ruud Kleinen en Rian Moonen de L1mbo Top 100 ThoesQuiz, waaraan honderden Limburgers vanuit thuis kunnen deelnemen!

Wie wordt de Limburgse muziekkenner van het jaar? We spelen de meest uiteenlopende muziekvragen. En je kunt thuis meespelen vanaf je eigen bank.

Speel zaterdag 8 mei mee!
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen