Overslaan en naar de inhoud gaan

Gewonde bij steekpartij Kerkrade; verdachte aangehouden

Geplaatst opzondag 9 februari 2020 - 5:38

Bij een steekpartij op de Sportstraat in Kerkrade is in de nacht van zaterdag op zondag een persoon gewond geraakt.

Dat laat de politie weten.

Verwondingen
Het is nog niet bekend of het om een man of een vrouw gaat. Ambulancepersoneel is ter plekke om de verwondingen te verzorgen en besloot dat het slachtoffer mee moest naar het ziekenhuis. Hoe ernstig de persoon gewond is, is nog niet duidelijk.

Aangehouden
De steekpartij vond iets voor 05:30 uur plaats nabij het voormalige stadion van Roda JC, Kaalheide. Een woordvoerder van de politie laat weten dat er wel al iemand is aangehouden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen