Overslaan en naar de inhoud gaan

Gewonde bij steekpartij in Grubbenvorst

Geplaatst opzondag 18 april 2021 - 22:35

In Grubbenvorst is zondagavond iemand gewond geraakt bij een steekpartij.

De politie is na de melding over het incident om 22:10 uur met verschillende voertuigen uitgerukt.

Politiemacht
Volgens een correspondent ter plaatse stelden politiewagens en ambulance zich eerst op aan de kruising Horsterweg-Venrayseweg. Daarna trokken vijf politiewagens naar het dorp. Agenten zorgden er eerst voor dat de ambulancemedewerkers veilig hun werk konden doen.

Het slachtoffer, een man, is met een steekwond naar het ziekenhuis gebracht. Over zijn toestand is niets bekend.

Zoektocht naar verdachten
De Maricollenstraat is afgezet voor onderzoek. Volgens de politie zijn er verschillende mensen weggevlucht na de steekpartij. Wat hun relatie is met het slachtoffer, is nog onduidelijk. Bij de zoektocht naar de verdachten is een speurhond ingezet.

Buurtbewoners zouden klagen dat er te weinig toezicht van de politie is en dat er vaker incidenten zijn in de woonwijk.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee! Online Limburgs Schuttersfeest (OLS) krijgt tweede editie

De succesvolle eerste editie van het Online Limburgs Schuttersfeest krijgt een vervolg. Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. Dankzij de gratis app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen