Overslaan en naar de inhoud gaan

Gewonde bij opmerkelijke aanrijding: motor bijna gehalveerd

Geplaatst opvrijdag 19 april 2019 - 22:13

Een auto is vrijdagavond ingereden op een motor op de A73.

Het ongeval gebeurde in de richting van Roermond naar Venlo, ter hoogte van Reuver.

Gehalveerd
De motor is door de klap bijna gehalveerd. De achterkant zit vast in de motorkap van de auto. De motorrijder, een man, is met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Een traumahelikopter die was opgeroepen, bleek niet nodig en is weer teruggestuurd. De bestuurder van de auto is volgens een correspondent in shocktoestand.

Het verkeer kan door het ongeval last ondervinden van enige vertraging.

Foto: Fer Traugott

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen