Overslaan en naar de inhoud gaan

Gewonde bij ongeval op A2, linkerrijstrook dicht

Geplaatst opwoensdag 5 juni 2019 - 9:09

Op de A2 bij Elsloo is woensdagochtend een ongeluk gebeurd. Door een botsing tussen een bestelbus en een auto was de linkerrijstrook in zuidelijke richting tijdelijk dicht.

Rond 08:30 uur ging het mis op de snelweg.

Ziekenhuis
Volgens een correspondent ter plaatse kon de bestuurder van de bestelbus niet zelfstandig het voertuig verlaten. De bestuurder is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

File
Tussen Born en Maastricht Aachen Airport kreeg het verkeer te maken met een file. Weggebruikers moesten hier rekening houden met een vertraging van een half uur.

De toedracht van het ongeval is niet bekend. Inmiddels is de linkerrijstrook weer in gebruik.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen