Overslaan en naar de inhoud gaan

Gewonde bij ongeval op A2, linkerrijstrook dicht

Geplaatst opwoensdag 5 juni 2019 - 9:09

Op de A2 bij Elsloo is woensdagochtend een ongeluk gebeurd. Door een botsing tussen een bestelbus en een auto was de linkerrijstrook in zuidelijke richting tijdelijk dicht.

Rond 08:30 uur ging het mis op de snelweg.

Ziekenhuis
Volgens een correspondent ter plaatse kon de bestuurder van de bestelbus niet zelfstandig het voertuig verlaten. De bestuurder is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

File
Tussen Born en Maastricht Aachen Airport kreeg het verkeer te maken met een file. Weggebruikers moesten hier rekening houden met een vertraging van een half uur.

De toedracht van het ongeval is niet bekend. Inmiddels is de linkerrijstrook weer in gebruik.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen