Overslaan en naar de inhoud gaan

Gewonde bij ongeluk op A2 met meerdere auto's

Geplaatst opvrijdag 24 mei 2019 - 9:46

Twee auto's en een taxibusje botsten vrijdagochtend op de A2, in noordelijke richting, bij Hunsel. Bij het ongeluk is een man gewond geraakt.

Rond 8:45 uur ging het mis op de snelweg, dat meldt Weertdegekste.

Ziekenhuis
Twee bestuurders die betrokken waren bij het ongeluk moesten door het ambulancepersoneel worden nagekeken. Waarvan één per ambulance is overgebracht naar het ziekenhuis.

Vangrail
Het verkeer ondervond enige tijd hinder van het ongeval, omdat één van de auto's deels over de vangrail hangt en samen met de andere beschadigde voertuigen afgesleept moest worden. Hierdoor werd het verkeer tijdelijk omgeleid via de vluchtstrook.

Wat de toedracht is van het ongeval is onbekend. De weg is weer vrij.

Deel dit bericht via
Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen