Overslaan en naar de inhoud gaan

Gewonde bij kettingbotsing op A77

Geplaatst opzondag 13 juni 2021 - 21:23

Bij een kettingbotsing op de A77 bij Heijen is een automobilist dusdanig gewond geraakt dat die per ambulance naar het ziekenhuis is gebracht.

Ook werd de snelweg vanuit Duitsland richting Boxmeer een tijdje afgesloten voor hulp- en bergingswerk.

Snelheidsverschil
Het ongeluk gebeurde rond 19:45 uur toen een auto die Nederland binnenreed niet in de gaten had dat hij veel sneller reed dan zijn voorganger, en er vol tegenop reed. Een derde auto botste daar vervolgens weer achterop.

De ravage na het ongeval was groot. Een van de drie auto's kwam pas tot stilstand na een harde klap tegen de middengeleider. De snelweg lag bezaaid met onderdelen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen