Overslaan en naar de inhoud gaan

Gewonde bij gewapende overval op winkel Maastricht

Geplaatst opdonderdag 1 oktober 2015 - 19:17

Bij een gewapende overval op een winkel in Maastricht is donderdagavond een vrouw van 55 lichtgewond geraakt aan haar arm.

De winkelmederwerkster van een parfumerie werd geraakt door het mes van een overvaller, die rond 18:30 de parfumerie aan de Wycker Brugstraat binnenkwam.

Pistool
De toegesnelde politie trok het pistool, waarop de overvaller zijn mes liet vallen en zich over gaf. Er is niet geschoten. De 44-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is ingerekend. Het 55-jarige slachtoffer is bij de huisartsenpost behandeld voor de snijwond aan haar arm.

Slachtofferhulp
Veel omstanders zagen hoe de man de winkelmedewerkster bedreigde en verwondde. Voor hen is slachtofferhulp beschikbaar. De omgeving van de winkel is afgezet voor onderzoek door de politie. Ook de getuigen worden ondervraagd.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Gewapende overval op winkel in Maastricht
Drie aanhoudingen na mislukte overval Tegelen
Winkeloverval met groot mes in Heerlen
Politie zoekt 'hele grote en hele dikke' dief
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen