Overslaan en naar de inhoud gaan

Gewonde bij caravanbrand in Heijen

Geplaatst opzaterdag 27 juni 2020 - 7:19

Bij een brand op een camping in Heijen is zaterdagochtend een bewoner gewond geraakt. Het slachtoffer liep brandwonden op.

De brand brak zaterdagochtend rond 6:10 uur uit op camping de Heijense Molen aan de Diekendaal.

Vlammen
De oorzaak van de brand is nog onduidelijk. De caravan werd bewoond door twee personen. "Gedurende het incident was het onduidelijk of de tweede persoon nog in de caravan was", laat een woordvoerder van de brandweer weten. "Dit bleek niet het geval te zijn."

De metershoge vlammen hebben de caravan helemaal verwoest. brandweer had het vuur snel onder controle en onderzoekt de oorzaak van de brand.

Het OLS gaat door! Download de gratis app en schiet 5 juli mee met je eigen team.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie