Overslaan en naar de inhoud gaan

Gewonde bij autobrand op A2 bij Hunsel

Geplaatst opdinsdag 25 oktober 2016 - 17:36

Een felle autobrand waarbij een gewonde viel, heeft bij Hunsel het verkeer op de A2 richting Eindhoven een tijd geblokkeerd.

Bij de brand is ook een persoon gewond geraakt. In een ambulance die naar de brand is gestuurd, is een slachtoffer met nog onbekend letsel gelegd.

Lichterlaaie
De auto vloog even na 17:00 uur door nog onbekende oorzaak in brand, en stond in een mum van tijd in lichterlaaie. Om het voertuig te kunnen blussen werd de hele snelweg in noordelijke richting een tijdje afgesloten, één rijstrook bleef daarna nog dicht.

Omleiding
De snelweg werd even na 19:00 uur weer helemaal vrijgegeven. Verkeer uit het zuiden richting Eindhoven werd omgeleid via de A73 en A67.

Foto: Istock
Foto: Kevin Geurtjens
Foto: Dagobert Nick (Twitter)

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Tientallen kleine botsingen door gladheid in Noord-Limburg
Auto knalt achterop vrachtwagen op A2, bestuurder gewond
Loslopende elandantilope hindert verkeer op A2
Auto ondersteboven na aanrijding op A2
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen