Overslaan en naar de inhoud gaan

Gewonde bestuurder slaat op de vlucht na ongeval

Geplaatst opmaandag 2 oktober 2017 - 7:21

Een bestuurder die zondagavond gewond raakte bij een eenzijdig verkeersongeval in Weert, is direct na het incident op de vlucht geslagen.

De politie werd laat op de avond gealarmeerd vanwege een ongeval op de Ringbaan-Oost, maar eenmaal ter plaatse troffen zij een lege auto aan. Dat meldt nieuwssite Weertdegekste.

Bloedsporen
Volgens de politie is aan de bloedsporen in de auto te zien dat de bestuurder met zijn hoofd tegen de voorruit is geknald. Getuigen melden dat de hoofdrolspeler twee bomen had geschampt en vervolgens in de berm tot stilstand kwam. Nadat hij zijn auto in de prak had gereden, heeft de man de benen genomen. Hij zou richting Graswinkel zijn gevlucht.

De politie heeft een zoekactie naar de man ingesteld, al is de identiteit van het slachtoffer bekend. De man is immers een bekende van de politie.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen