Overslaan en naar de inhoud gaan

Gewilde Perr Schuurs denkt na over interesse

Geplaatst opdinsdag 15 augustus 2017 - 13:50

Sunday Oliseh moet er niet aan denken dat zijn aanvoerder, Perr Schuurs, misschien vertrekt.

"We hebben hem hard nodig hier. Ik hoop echt niet dat we 'm kwijtraken. Veel geld hebben we niet. Waar vind ik dan nog een vervanger?", vraagt de trainer van Fortuna Sittard zich hardop af.

Stage bij Liverpool
De 17-jarige Perr Schuurs uit Nieuwstadt maakt een droomzomer mee. Zo liep hij stage bij Liverpool en staat hij in de belangstelling van Duitse clubs en PSV. Toch probeert de tiener zich te focussen op de start van het nieuwe seizoen vrijdag. Want dan maakt hij zijn debuut als piepjonge aanvoerder. Schuurs overweegt alles rustig. "Als er zulke clubs achter je aangaan, ga je wel denken: moet ik dat doen of juist niet óf wanneer moet je een overstap maken. Het kan snel gaan maar het kan ook dat ik pas volgend jaar een overstap maak."

'Een echte persoonlijkheid'
Trainer Oliseh snapt de interesse voor zijn pupil wel. "Hij heeft nog heel veel mogelijkheden om te verbeteren. Bovendien is het nu al een echte persoonlijkheid." Vrijdag opent Fortuna de competitie in eigen huis tegen FC Dordrecht. De transfermarkt sluit op 31 augustus.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Fortuna-talent Perr Schuurs (17) op stage bij Liverpool
Revelatie Schuurs in voorlopige selectie Oranje onder 19
Perr Schuurs bij definitieve selectie Oranje onder 19
Complimenten ondanks teleurstelling bij Fortuna Sittard
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen