Overslaan en naar de inhoud gaan

Gewilde Perr Schuurs denkt na over interesse

Geplaatst opdinsdag 15 augustus 2017 - 13:50

Sunday Oliseh moet er niet aan denken dat zijn aanvoerder, Perr Schuurs, misschien vertrekt.

"We hebben hem hard nodig hier. Ik hoop echt niet dat we 'm kwijtraken. Veel geld hebben we niet. Waar vind ik dan nog een vervanger?", vraagt de trainer van Fortuna Sittard zich hardop af.

Stage bij Liverpool
De 17-jarige Perr Schuurs uit Nieuwstadt maakt een droomzomer mee. Zo liep hij stage bij Liverpool en staat hij in de belangstelling van Duitse clubs en PSV. Toch probeert de tiener zich te focussen op de start van het nieuwe seizoen vrijdag. Want dan maakt hij zijn debuut als piepjonge aanvoerder. Schuurs overweegt alles rustig. "Als er zulke clubs achter je aangaan, ga je wel denken: moet ik dat doen of juist niet óf wanneer moet je een overstap maken. Het kan snel gaan maar het kan ook dat ik pas volgend jaar een overstap maak."

'Een echte persoonlijkheid'
Trainer Oliseh snapt de interesse voor zijn pupil wel. "Hij heeft nog heel veel mogelijkheden om te verbeteren. Bovendien is het nu al een echte persoonlijkheid." Vrijdag opent Fortuna de competitie in eigen huis tegen FC Dordrecht. De transfermarkt sluit op 31 augustus.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Fortuna-talent Perr Schuurs (17) op stage bij Liverpool
Revelatie Schuurs in voorlopige selectie Oranje onder 19
Perr Schuurs bij definitieve selectie Oranje onder 19
Complimenten ondanks teleurstelling bij Fortuna Sittard
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen