Overslaan en naar de inhoud gaan

Gewichtheffers Helios ongeslagen in Oberliga

Geplaatst opzondag 5 februari 2017 - 17:43

De gewichtheffers van Helios zijn ook in de vijfde competitiewedstrijd in de Oberliga ongeslagen gebleven.

In Simpelveld overklasten de mannen van Ralph Aretz de teams van AC Mengede 2 uit Dortmund en KG Wuppertal. Helios wist in totaal 906 kilogram te trekken en te stoten. Wuppertal bracht 814 kilogram op het plankier en de Dortmundenaren kwamn niet verder dan 642 kilo.

Acht persoonlijke records
De gewichtheffers van Helios verbeterden maar liefst acht persoonlijke records. Tim Botzem leverde zowel bij het trekken als het stoten zijn beste prestatie ooit. Dat deden Edwin Rasing en debutant Tristan Delang ook. Erik Aller en Dennis Schings verbeterden hun prestaties bij het trekken, maar slaagden daarin niet bij het stoten.

Koploper
Helios gaat op kop in de Oberliga en is al zeker van een tweede plaats in het klassement. Bij winst over drie weken mogen de gewichtheffers uit Simpelveld de finale in deze klasse op 18 maart in eigen huis afwerken.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Gewichtheffers Helios tweede bij seizoensopening
Helios wint en blijft in de race voor play-off
Bente Brauwers verbetert drie Nederlandse jeugdrecords
Erop of eronder voor gewichtheffers Helios
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen