Overslaan en naar de inhoud gaan

Gewelddadige straatroof in Heerlen op Opsporing Verzocht

Geplaatst opdinsdag 9 juli 2019 - 11:07

Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond aandacht aan een gewelddadige straatroof, op 16 mei in Heerlen.

In de uitzending zijn beelden te zien van de roof in de Vorstenstraat.

Lees ook: Daders gewelddadige tasjesroof Heerlen op beelden te zien

Over straat gesleurd
In juni heeft de politie beelden van bewakingscamera's vrijgegeven. Hierop is te zien hoe twee jonge mannen van hun fiets springen om vervolgens een vrouw op gewelddadige wijze van haar tas beroven. Als het slachtoffer niet wil meewerken, wordt ze over straat gesleurd. Nadat de vrouw haar tas losliet, gingen de daders er op hun fiets vandoor.

Opsporing Verzocht is dinsdagavond om 20:30 uur te zien op NPO 1.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen